Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:30 tot 17:00 icon_widget_image Mega Sun Solar, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 30 308 13 icon_widget_image info@megasunsolar.nl
Image Alt
10 jaar garantie, vrijblijvende offertes, actief in heel Nederland en Vast aanspreekpunt

Meterkasten vervangen

informatiebank

Meterkasten vervangen

Mega Sun Solar, uw betrouwbare partner voor het vervangen van meterkasten conform de NEN 1010 norm! Wij begrijpen het belang van veilige en efficiënte elektrische systemen in uw woning of bedrijf. Onze deskundige elektriciens staan klaar om uw verouderde meterkast te upgraden naar de modernste normen en uw elektrische installatie veiliger en betrouwbaarder te maken.

Waarom Kiezen voor Ons?

 • Vakmanschap: Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde elektriciens die bekend zijn met de NEN 1010 norm en de nieuwste richtlijnen voor elektrische installaties. U kunt erop vertrouwen dat uw project in bekwame handen is.
 • NEN 1010 Conformiteit: We hechten groot belang aan de veiligheid van uw elektrische systeem. Onze meterkastvervanging voldoet volledig aan de NEN 1010 normen, wat betekent dat uw installatie voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden.
 • Maatwerkoplossingen: Elk pand is anders, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Onze adviseurs beoordelen uw huidige situatie en bieden advies op maat voor een veilige en efficiënte meterkastvervanging.
 • Kwaliteitsmaterialen: We maken gebruik van hoogwaardige elektrische componenten en materialen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe meterkast niet alleen veilig is, maar ook duurzaam en betrouwbaar.
 • Efficiëntie: We streven ernaar om uw project met minimale verstoring uit te voeren. Onze elektriciens werken efficiënt en zorgen ervoor dat uw elektriciteit snel weer operationeel is.
 • Transparantie: Bij Mega Sun Solar geloven we in transparantie. We zorgen voor duidelijke communicatie gedurende het hele project, inclusief kostenramingen en tijdschema’s, zodat u altijd op de hoogte bent.

Onze Diensten:

 • Vervanging van verouderde meterkasten
 • Upgrades volgens de NEN 1010 norm
 • Advies op maat voor veilige elektrische installaties
 • Installatie van hoogwaardige elektrische componenten
 • Efficiënte en professionele uitvoering van projecten

Neem vandaag nog contact op met Mega Sun Solar voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw meterkast te vervangen en uw elektrische systeem te upgraden naar de hoogste veiligheidsnormen. Uw veiligheid is onze prioriteit!

OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Bespaar energiekosten en verhoog uw wooncomfort met onze zonnepanelen. Ze zorgen voor aanzienlijke besparingen van honderden euro's per jaar op uw energierekening, verhogen de waarde van uw woning en verminderen de CO2-uitstoot van uw huishouden.

95

planning

Op tijd

We houden ons aan onze afspraak

97

onze tevreden

Klanten

Klant staat bij ons centraal

100

Conform

Afspraak

Geen verrassingen achteraf

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?