Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:30 tot 17:00 icon_widget_image Mega Sun Solar, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 30 308 13 icon_widget_image info@megasunsolar.nl
Image Alt
10 jaar garantie, vrijblijvende offertes, actief in heel Nederland en Vast aanspreekpunt

Omvormers

informatiebank

Omvormers

De omvormer is het kloppende hart van uw zonne-energiesysteem. Dit essentiële apparaat transformeert de opgewekte zonnestroom naar bruikbare wisselstroom voor uw woning. Bij Mega Sun Solar bieden we zorgvuldig geselecteerde omvormers, inclusief zowel 1-fase als 3-fase opties, die ook compatibel zijn met batterijopslag.

Growatt

Onze voorkeursomvormer, Growatt, bezit de nummer 1 positie in de residentiële zonne-energiemarkt wereldwijd. Met een marktaandeel van 16.6% in 2020 en behoud van hun leiderschap in 2021 en 2022, staat Growatt garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met een indrukwekkende maximale efficiëntie van 98,4% en functies zoals twee MPP-trackers, Type II SPD aan de DC-zijde en ondersteuning voor export- en vermogensbegrenzing, levert de Growatt omvormer optimale prestaties. Met gebruiksvriendelijke touch-toetsen en een helder OLED-scherm is monitoring een fluitje van een cent.

IQ8+ Micro-omvormer: Intelligentie in Actie

Ontworpen voor het slimme elektriciteitsnet (Smart Grid) en compatibel met de nieuwste generatie hoogrendements PV-modules, biedt de Enphase IQ8+ Micro-omvormer ongeëvenaarde prestaties. Met de hoogste energieproductie en betrouwbaarheid in de industrie voldoet de IQ8+ aan de strengste veiligheidsnormen, inclusief Rapid Shutdown functionaliteit.

De kern van deze halfgeleidergebaseerde micro-omvormer is onze eigen ASIC (application specific integrated circuit), die de mogelijkheid biedt om zowel met als zonder netaansluiting te opereren. Houdt u uw ogen open voor onze aankomende IQ System Controller, die een netwerkverbinding mogelijk maakt.*

Hybride Krachtpatsers voor Energieopslag

Onze micro-omvormers zijn hybride en uitstekend geschikt voor toepassingen met batterijopslag. Ze combineren naadloos efficiënte energieconversie met flexibele opslagopties.

Advies dat U Verder Brengt

Het kiezen van de juiste omvormer is afhankelijk van diverse factoren. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de perfecte omvormer voor uw unieke situatie.

Altijd Inzichtelijk met Monitoring

Met de app heeft u altijd inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen. Volg in real-time uw wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse opwekking, en blijf verbonden met de kracht van zonne-energie.

Bij Mega Sun Solar bieden we hoogwaardige omvormers en monitoringoplossingen die uw zonne-energie-ervaring naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw zonne-energieproject kunnen optimaliseren.

OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Bespaar energiekosten en verhoog uw wooncomfort met onze zonnepanelen. Ze zorgen voor aanzienlijke besparingen van honderden euro's per jaar op uw energierekening, verhogen de waarde van uw woning en verminderen de CO2-uitstoot van uw huishouden.

95

planning

Op tijd

We houden ons aan onze afspraak

97

onze tevreden

Klanten

Klant staat bij ons centraal

100

Conform

Afspraak

Geen verrassingen achteraf

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?