Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:30 tot 17:00 icon_widget_image Mega Sun Solar, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 30 308 13 icon_widget_image info@megasunsolar.nl
Image Alt
10 jaar garantie, vrijblijvende offertes, actief in heel Nederland en Vast aanspreekpunt

Onze werkwijze

Werkwijze
werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Telefonisch afspraak inplannen

Bij Mega Sun Solar maken we het regelen van een telefonische afspraak uiterst gemakkelijk en vriendelijk. Onze toegewijde aanpak is erop gericht om het voor u eenvoudig te maken om een afspraak te plannen op een tijdstip dat bij uw drukke agenda past. Binnen slechts één week na ons eerste gesprek, zullen we met een warm welkom bij u langs komen, voorzien van een gedetailleerde offerte en een voorgestelde datum voor de plaatsing van uw zonnepanelen. We begrijpen de waarde van uw tijd en streven ernaar om u op een snelle en vriendelijke manier te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de overstap naar duurzame energie te omarmen.

Technische schouw

Voordat we aan een installatie beginnen, voeren we eerst een technische schouw uit op locatie. Dit stelt ons in staat om de situatie grondig te beoordelen en goed voorbereid aan de installatie te beginnen. Deze aanpak biedt u helderheid vooraf, zodat u weet wat u kunt verwachten.

 

Tijdens de technische schouw nemen we diverse aspecten onder de loep, zoals het dak, de meterkast, de geschikte locatie voor de omvormer en het traject van de kabels. We beoordelen tevens of er aanvullende werkzaamheden vereist zijn voor een succesvolle installatie. Indien nodig, zullen we dit met u bespreken.

 

Na afronding van de schouw ontvangt u een gedetailleerde offerte waarin alle besproken mogelijkheden duidelijk zijn uiteengezet. Deze gestructureerde aanpak voorkomt onaangename verrassingen achteraf. Mocht u vragen hebben over de inspectie of de offerte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Meterkast Vervangen

Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen? Neem dan even de tijd om uw meterkast nader te bekijken. Als uw meterkast verouderd is of nog steeds smeltzekeringen gebruikt, is dit het juiste moment om te overwegen om deze te vernieuwen.

Met behulp van zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. Een deel van deze opgewekte zonne-energie wordt direct gebruikt, bijvoorbeeld door elektrische apparaten die op dat moment in werking zijn. De overgebleven stroom wordt via de meterkast teruggevoerd naar het elektriciteitsnet. Hierdoor wordt u in feite een energieleverancier.

De aansluiting van alle zonnepanelen vindt plaats via bekabeling naar de omvormer. Tijdens de technische schouw bepalen we samen met u de ideale locatie voor de omvormer, meestal op zolder of in de garage. De omvormer zet de opgewekte gelijkstroom van de zonnepanelen om naar bruikbare wisselstroom. Vervolgens wordt een kabel aangelegd vanaf de omvormer naar de meterkast, waardoor alle elektrische apparaten kunnen profiteren van de opgewekte zonnestroom.

Installeren van Zonnepanelen

Bij Mega Sun Solar zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen en omvormers geïnstalleerd worden binnen één dag. We doen dit op een veilige manier en zorgen ervoor dat het hele proces, vanaf het moment dat je onze offerte accepteert tot aan de daadwerkelijke installatie van zonnepanelen en omvormers binnen 2 tot 4 weken, binnen één dag soepel verloopt. Jouw gemoedsrust en het maximaliseren van je duurzame energie-opbrengst staan centraal in onze aanpak. Ontdek hoe we met toewijding en efficiëntie groene energie toegankelijk maken voor jou, terwijl je volledige controle hebt over je zonne-energiesysteem dankzij de handige monitoring app.

OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Bespaar energiekosten en verhoog uw wooncomfort met onze zonnepanelen. Ze zorgen voor aanzienlijke besparingen van honderden euro's per jaar op uw energierekening, verhogen de waarde van uw woning en verminderen de CO2-uitstoot van uw huishouden.

95

planning

Op tijd

We houden ons aan onze afspraak

97

onze tevreden

Klanten

Klant staat bij ons centraal

100

Conform

Afspraak

Geen verrassingen achteraf

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?