Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:30 tot 17:00 icon_widget_image Mega Sun Solar, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 30 308 13 icon_widget_image info@megasunsolar.nl
Image Alt
10 jaar garantie, vrijblijvende offertes, actief in heel Nederland en Vast aanspreekpunt

Subsidie

Subsidie
Informatie

Subsidie

Er zijn verschillende financiële regelingen om de aankoop en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijk te maken. 

Regelingen voor de aankoop en installatie van zonnepanelen

Om zonnepanelen te betalen, kunt u gebruikmaken van de Energiebespaarlening. Met deze lening kunt u energiebesparende maatregelen in of aan uw huis betalen.

Afschaffing btw op zonnepanelen

Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning.

Regeling voor zelfgeproduceerde elektriciteit

Zelfgeproduceerde elektriciteit mag u aan het elektriciteitsnet leveren. En wegstrepen tegen uw verbruik op een ander moment. Dit heet salderen. De salderingsregeling geldt tot 1 januari 2025. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling langzaam afgebouwd tot 2031. Let op: dit is een voorstel, dus het kan nog veranderen. Het wetsvoorstel is ingediend bij de Eerste Kamer ter bespreking.

Elektriciteit opwekken in energiecoöperatie
Heeft u geen eigen dak waarop u zonnepanelen kunt leggen? Dan kunt u ook met anderen zonnepanelen op het dak van een gebouw in de buurt laten plaatsen. Dit heet een energiecoöperatie.

Een energiecoöperatie komt in aanmerking voor de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE). Dit is een regeling voor energiecoöperaties en verenigingen van eigenaren die hernieuwbare elektriciteit willen opwekken via zonne-energie, windenergie of waterkracht. Dit moet wel in de eigen leefomgeving gebeuren, die afgebakend is door een postcoderoos.

De SCE vervangt sinds 1 april 2021 de postcoderoosregeling. Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vindt u een overzicht van alle subsidies en regelingen voor het opwekken van elektriciteit via zonnepanelen.

 

Offerte aanvragen

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Zonnepanelen offerte aanvragen
Samenvatting
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Uw serviceaanvraag is voltooid!
We hebben uw aanvraaggegevens naar uw e-mailadres gestuurd.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}
OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Mega Sun Solar streeft naar transparantie. Wij bieden u een vaste prijs zonder bijkomende kosten. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Hierna stellen wij vrijblijvend een offerte op.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?