Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:30 tot 17:00 icon_widget_image Mega Sun Solar, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 30 308 13 icon_widget_image info@megasunsolar.nl
Image Alt
10 jaar garantie, vrijblijvende offertes, actief in heel Nederland en Vast aanspreekpunt

Over ons

Over ons
Over ons

Mega Sun Solar

Ons monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen op het dak tot de meterkast en het isoleren van gebouwen. Van particuliere woningen tot bedrijfspanden en ze voeren alle werkzaamheden uit van a tot z.

Onze adviseurs kunnen u een advies geven hoe u het meest rendement haalt uit uw zonnepanelen.

Hoe we te werk gaan:

  • Telefonisch afspraak
  • Technische schouw
  • Meterkast vernieuwen
  • (De) montage en vervangen van zonnepanelen
  • Installeren en sluiten uw zonnepanelen op het dak aan
  • Installeren van omvormers
  • Installaties aansluiten op de meterkast
  • Installeren van de monitoring app
  • Oplossen van storingen

Mega Sun Solar, uw betrouwbare partner met meer dan 15 jaar aan waardevolle ervaring in het verduurzamen van woningen. We zijn verheugd om samen met jou op avontuur te gaan en uw huis te transformeren in een duurzaam en comfortabel toevluchtsoord.

Onze reis begon meer dan een decennium geleden, gedreven door een diepe passie voor duurzaamheid en een wens om positieve veranderingen teweeg te brengen in de manier waarop we onze huizen koesteren. Sindsdien hebben we met veel plezier talloze huiseigenaren geholpen om hun woningen te veranderen in gezonde, groene oases.

Wat ons echt onderscheidt, is onze passie voor de nieuwste ontwikkelingen en tendensen op het gebied van isolatie en zonnepanelen. We begrijpen dat uw huis een speciale plek is en dat uw dromen uniek zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw wensen, budget en groene ambities.

Ons enthousiaste team van ervaren professionals staat voor u klaar om u door elke stap van het verduurzamingsproces te begeleiden. Of u nu op zoek bent naar betere isolatie, hernieuwbare energiebronnen of slimme technologie, we hebben de kennis en toewijding om uw visie werkelijkheid te maken.

Bij ons draait duurzaamheid niet alleen om techniek, maar ook om een nieuwe levensstijl die vriendelijk is voor onze planeet. Samen streven we ernaar om de wereld groener te maken, terwijl we genieten van lagere energiekosten en een betere levenskwaliteit.

Laten we vandaag nog beginnen aan uw duurzame reis. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw woning kunnen omtoveren tot een groen paradijs. Samen bouwen we aan een toekomst waarin comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.

OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Bespaar energiekosten en verhoog uw wooncomfort met onze zonnepanelen. Ze zorgen voor aanzienlijke besparingen van honderden euro's per jaar op uw energierekening, verhogen de waarde van uw woning en verminderen de CO2-uitstoot van uw huishouden.

95

planning

Op tijd

We houden ons aan onze afspraak

97

onze tevreden

Klanten

Klant staat bij ons centraal

100

Conform

Afspraak

Geen verrassingen achteraf

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?