Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:30 tot 17:00 icon_widget_image Mega Sun Solar, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 30 308 13 icon_widget_image info@megasunsolar.nl
Image Alt
10 jaar garantie, vrijblijvende offertes, actief in heel Nederland en Vast aanspreekpunt

Zonnepanelen

informatiebank

Zonnepanelen

Ontgrendel Duurzame Kracht met Zonnepanelen

Zonnepanelen: Een Duurzame Investering

Zonnepanelen zijn niet alleen gunstig voor uw financiën, maar ook voor het milieu. Het is geen verrassing dat steeds meer mensen de stap zetten naar zonne-energie. Deze panelen, geïnstalleerd op uw dak, benutten daglicht om uw huishouden van elektriciteit te voorzien. Een natuurlijke en hernieuwbare bron van energie die het leven groener maakt. Alvorens tot aanschaf over te gaan, is het essentieel om te bepalen of uw dak geschikt is, hoeveel panelen erop passen en wat u kunt verwachten aan opbrengst. Bij Mega Sun Solar bieden we snel en vrijblijvend online advies om u te begeleiden in uw zonne-energiekeuze.

Zet Uw kWh Verbruik in Perspectief

Het inschatten van uw jaarlijkse stroomverbruik in kWh (kilowattuur) stelt u in staat om het benodigde totale vermogen van uw zonnepanelen te berekenen. U kunt uw jaarverbruik vinden op de afrekening van uw energieleverancier. Houd er rekening mee dat ons toekomstige stroomverbruik waarschijnlijk zal stijgen, dus het is verstandig om iets extra vermogen te overwegen!

De Werking van Zonnepanelen

Bij een zonnepaneel valt als eerste het glas aan de voorzijde op. Aan de achterkant zit meestal een waterdichte folie. Het kan ook een glasplaat zijn, wat het zonnepaneel tot een glas-glas type maakt. Twee kabels van ongeveer 1 meter lang lopen vanaf de achterkant van het paneel. Eén kabel heeft een mannelijke MC4-connector en de andere een vrouwelijke. Deze kabels komen uit de ‘junction box’, waar ook de bypass-diodes zich bevinden. Hier zijn zilveren aansluitlijnen verbonden met zonnecellen. Tussen het glas aan de voorzijde en de folie aan de achterkant bevindt zich een laag zwarte (of blauwe) zonnecellen. Deze zonnecellen zetten licht om in elektriciteit. Het silicium dunne laagje binnenin is van essentieel belang. Als halfgeleider fungeert het als diode en stuurt het elektronen slechts één kant op wanneer er zonlicht op valt. Elektronen bewegen door het silicium bij blootstelling aan zonlicht, wat resulteert in de stroomopwekking in uw zonnepaneel.

De Voordelen van Zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak wekt u niet alleen uw eigen groene stroom op, maar doet u dit ook nog eens volledig duurzaam. Zonnepanelen verminderen de CO2-uitstoot van uw huishouden en zonne-energie opwekken verstoort de stilte niet.

Onze zonneplanelen: Canadian Solar:

Canadian Solar, opgericht in 2001 in Canada, is wereldwijd een van de grootste zonne-energiebedrijven. Met bekroonde modules en baanbrekend onderzoek en ontwikkeling, heeft het meer dan 67 GW aan hoogwaardige modules geleverd in 160+ landen.

De CS6R-400MS 400Wp All Black, geschikt voor residentiële en commerciële toepassingen, blinkt uit in vermogen (tot 400 Wp) en efficiëntie dankzij geavanceerde technologie. Het strakke zwarte design maakt het aantrekkelijk voor zowel huishoudens als bedrijven.

De Canadian Solar HiKu CS6R-400MS is een P-type zonnepaneel. Het behoort tot de P-type monokristallijne panelen van Canadian Solar. P-type zonnepanelen worden vervaardigd met positieve (P) halfgeleidermaterialen. Ze zijn een van de meest gangbare en gevestigde technologieën voor fotovoltaïsche panelen.

OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Bespaar energiekosten en verhoog uw wooncomfort met onze zonnepanelen. Ze zorgen voor aanzienlijke besparingen van honderden euro's per jaar op uw energierekening, verhogen de waarde van uw woning en verminderen de CO2-uitstoot van uw huishouden.

95

planning

Op tijd

We houden ons aan onze afspraak

97

onze tevreden

Klanten

Klant staat bij ons centraal

100

Conform

Afspraak

Geen verrassingen achteraf

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?