Contact info

We hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van woningen en kunnen u adviseren welke van onze producten het meest geschikt is voor uw woning.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:30 tot 17:00 icon_widget_image Mega Sun Solar, De Run 4350, 5503 LN Veldhoven icon_widget_image (+31) 040 30 308 13 icon_widget_image info@megasunsolar.nl
Image Alt
Vraag ons naar welke isolatie mogelijkheden er zijn!

Onze diensten

Diensten

Diensten

diensten

wat wij doen

Wij kunnen de binnenzijde van uw dak isoleren. Aan de binnenzijde wordt isolatiemateriaal aangebracht. Zo kan de warmte niet meer via uw dak ontsnappen.

a

wat wij doen

Een spouwmuur bestaat uit 2 muren met een paar centimeter ruimte ertussen (de spouw). Die ruimte kun wij vullen met isolatiemateriaal.

wat wij doen

Bij bodemisolatie isoleren we de bodem van vochtige kruipruimtes van uw woning. Deze wordt afgedekt met een laag parels, waardoor de lucht in uw kruipruimte droger wordt.

wat wij doen

Bij vochtige spouwmuren, waarbij de isolatie nat geworden is en op de muren schimmel aanwezig is, adviseren wij de oude spouwmuurisolatie te verwijderen en zullen wij de spouwmuur schoonmaken zodat er weer een goede basis is voor spouwmuur isolatie.

OFFERTE AANVRAGEN

Kostenloos en vrijblijvend

Mega ISO streeft naar transparantie. Wij bieden u een vaste prijs zonder bijkomende kosten. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, maken wij binnen 24 uur een afspraak met u. Hierna stellen wij vrijblijvend een offerte op.

94

planning

Op tijd

We houden ons aan onze afspraak

95

onze tevreden

Klanten

Klant staat bij ons centraal

97

Conform

Afspraak

Geen verrassingen achteraf

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?